Karta – nät och fastigheter

Kartan över fibernätet omfattar de fastigheter där vi har erhållit anslutningsavtal och insats är inbetald. Här kan du se hela nätets sträckning och även se var på din tomt anslutning till fibernätet kommer att ske.

Karta med alla anslutna fastigheter inklusive fibernätets sträckning:

Kartan visas i Google Maps. Uppdaterad 2017-08-02

Kartan uppdateras löpande och vissa förändringar i nätets sträckning kan tillkomma. Vid frågor, kontakta Enar Larsson, e-post enar@torestorpsfiber.se, tel 070 540 89 86.

Observera att de olika färgmarkeringarna på fastigheterna och nätets sträckning inte har någon betydelse för medlemmarna. Färgsystemet är av betydelse endast för projektörens arbete. Medlemmarnas grävning på egen tomt omfattar fastighetens omgivande trädgård. Olika färg på nätets sträckning har alltså inte med detta att göra. 

12 reaktion på “Karta – nät och fastigheter

 1. Fred Thiessen

  Good day, we owe the tomts Stroemen 1:24 and 1:25 at Bockhagsvaegen 3 and are interested to hear more in english language on this project :
  -when will it be ready
  -what are the initial costs
  -what are the running costs per month
  -what is the speed of the final setup

  We appreciate your information to my email fredthiessen @aol.com ,as we considering to live during the summer 2015 onwards in our house at Stroemmen for longer period and a speedy internet would be great .
  Thanks

  Fred Thiessen

  Svara
  1. Gunilla Inläggsförfattare

   Thank you for your interest! We will present information in english as soon as possible. I´ll come back to you with full answers of your questions.
   Gunilla Esbjörnsson
   Chairman Torestorps Fiber

   Svara
 2. Gunnar Ivarsson

  Hej!

  Har betalat in medlemskap sedan ett halvår sedan men ser ingen markering på kartan vad gäller Klev 1:5 eller Sund Öresund… möjligen har någon missat kartmarkeringen?

  MVH

  Gunnar Ivarsson
  Kinna

  Svara
  1. Gunilla Inläggsförfattare

   Hej Gunnar

   Vi kollar upp detta. Det har troligen blivit en miss där.

   Med vänliga hälsningar
   Gunilla Esbjörnsson, ordf.

   Svara
 3. Maja Wester

  Hej !
  Är nyinflyttad i Torestorp och vet att medlemsavgiften skall vara betald av förra ägaren av huset. Gällande anslutningsavgiften är det den på 18,000 som skall delas upp i 3 delar ? Undrar när de skall betalas ?Har man påbörjat betalning ?
  Tacksam för svar så vi inte missar något ang fiber.
  MVH
  Maja

  Svara
  1. Gunilla Inläggsförfattare

   Hej Maja
   Den första delen av insatsen ska betalas snarast, vi skickade ut anslutningsavtalen och inbetalningsavier i våras. Den första inbetalningen är 6000 kr, ytterligare 6000 kr ska betalas in när grävarbetet har påbörjats, exakt när det blir kan vi inte svara på än eftersom det dragit ut på tiden med beslut av bidrag från länsstyrelsen. Den tredje inbetalningen sker i slutet av projektet, när vi vet vad slutkostnaden per fastighet kommer att bli. Det är alltså inte fastställt att det blir just 18000 kr, eftersom slutsumman beror på hur många som beslutar sig för att ansluta sig. Maxtaket är satt till 20 000 kr, så högre än så kan det alltså inte bli.

   Jag mailar dig för lite mer information beträffande avtal, inbetalningar mm.

   Hälsningar
   Gunilla Esbjörnsson
   ordf Torestorps Fiber Ek Förening

   Svara
 4. Maria johansson

  Kan inte öppna kartan för att ser hur jag ska gräva,kan du skriva ut karta och skicka på melj, så jag vet var jag ska gräva…harsås1.10
  MVH

  Svara
  1. Gunilla Inläggsförfattare

   Hej Maria

   Du kan ladda ner Google Earth kostnadsfritt (se länken i texten) och då se projekteringskartan. Vi kommer även att göra om kartorna så att det ska vara möjligt att ta del av dem via Google Maps i stället. Men jag mailar dig ett utsnitt ur kartan så länge, så kan du se var fibern ansluter till din tomt.

   Hälsningar
   Gunilla Esbjörnsson

   Svara
 5. Maria Johansson

  Kan du skicka kartan en gång till så jag kan se var jag ska gräva
  Har du en preliminärt datum för anslutning
  Är det ok att hämta kabel redan nu

  Svara
  1. Gunilla Inläggsförfattare

   Hej Maria
   Jag skickar kartan på mailen en gång till. Du hittar tidsplan för när grävning ska vara slutförd i respektive delområde i menyn under ”instruktioner”. Där hittar du även information om hämtning av slang. Den går bra att hämta nu.
   /Gunilla Esbjörnsson

   Svara
  1. Gunilla Inläggsförfattare

   Den ingår i område norr. Kanalisationen som löper norrut omfattar området mot Hyltenäs, Örby och Strömmen.

   /Gunilla Esbjörnsson
   ordf Torestorps Fiber

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *