Installation av mediaomvandlare (cpe) i tätorten

Nu är vi riktigt nära driftsättning och det sista som nu ska göras är installation av mediaomvandlare (cpe) i fastigheterna. Enligt informationen som vi har gått ut med tidigare, kommer den att genomföras 7-16 juni.

Företaget som kommer att utföra installationerna är Elteknik AB. De håller just nu på att maila alla och boka tid för installation hos medlemmarna i tätorten. Det kommer att bli med ganska så kort varsel, så vår förhoppning är att så många som möjligt kan lösa detta så att teknikerna får åtkomst till fastigheten vid den tid de efterfrågar. Det är viktigt att alla svarar så snart som möjligt på mailet från Elteknik, så håll utkik i er mailkorg efter ett mail från Emmie Särenborg på Elteknik AB och bekräfta om tiden funkar eller om det absolut inte är möjligt den angivna tiden.

Installationerna kommer att påbörjas onsdag den 7:e juni och målsättningen är att de ska hinna slutföra alla installationer till den 16 juni. Det kan vara lite svårt, särskilt i början, att avgöra hur lång tid som behöver avsättas för varje installation, därför kommer tiderna som bokas att vara ungefärliga. Räkna med att reservera för- respektive eftermiddag för installationen.

Vi är medvetna om att inte alla har möjlighet att vara tillgänglig hemma med kort varsel, men vi hoppas att ni i mesta möjliga mån kan lösa det, kanske eventuellt med hjälp av grannar eller goda vänner, så att vi kan få en smidig avslutning på driftsättningsfasen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *