Tack för mig!

Ett sista inlägg från mig, där jag vill tacka för förtroendet och mina år som ordförande i Torestorps Fiber! Det har varit fantastiskt innehållsrikt, utvecklande, stundtals utmanande men också väldigt roligt 🙂

Det vi har åstadkommit tillsammans är helt fantastiskt och det känns oerhört fint att ha bidragit till att alla i vår bygd har fått tillgång till högkvalitativ och framtidssäkrad uppkoppling.

Stort tack till styrelsen, ni har varit helt grymma att jobba tillsammans med! Och även stort tack alla fina medlemmar som har stöttat, visat uppskattning och på så många sätt fått oss i styrelsen att orka ta hela projektet i mål!

Nu önskar jag styrelsen varmt lycka till med det fortsatta arbetet och välkomnar Charlie Höög som ny ordförande. Vet att ni kommer att fortsätta göra ett kanonjobb framöver!

/Gunilla Esbjörnsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *