Stormöte om fiber 26 september

Reservera den 26 september för ett informationsmöte om fibernätsutbyggnaden i Torestorp! Nu är vi färdiga med förstudien då vi har undersökt förutsättningarna för en fibernätsutbyggnad i Torestorp. 

fiberkablar

 

Tid: 26 september, kl 19.00
Plats: Torestorps bygdegård

 

 

På mötet kommer vi att presentera omfattningen av en möjlig utbyggnad, en ungefärlig kostnad för projektet och vad det kommer att innebära för oss alla i Torestorp med omnejd. Vi kommer även att ge en bakgrund till varför fibernätsutbyggnaden sker så att alla får chansen att bli mer insatta i vad allt innebär.

När vi har redovisat resultatet av förstudien kommer alla närvarande att gemensamt fatta beslut om vi ska gå vidare med arbetet och bilda en ekonomisk förening. Om det blir ett ja, genomför vi ett konstituerande möte då den ekonomiska föreningen bildas. Här kan du läsa stadgarna för den ekonomiska föreningen.

Det här är något som påverkar ALLA i Torestorp en lång tid framöver, därför är det jätteviktigt att alla antar möjligheten att påverka vår framtid och kommer till mötet.

En inbjudan till alla hushåll kommer att skickas ut med Markbladet vecka 37, vi kommer att annonsera i Markbladet samt sätta upp affischer på olika platser i Torestorp.

Här kan du läsa inbjudan till mötet som har gått ut till alla hushåll i Torestorp.

Kvällens agenda

Ärendelista bildande av ekonomisk förening

Vi ses den 26:e september!

/Torestorps Fibers interimstyrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *