Erbjudande om efteranslutning till Telias gruppavtal

Inför driftsättning av vårt fibernät, tecknade Torestorps Fiber ett gruppavtal med Telia, vilket ger medlemmarna ett förmånligt pris på bredband, telefoni och TV paket. Det finns nu möjlighet att efteransluta sig till detta gruppavtal.

Gruppavtalet omfattar:

  • Internet 100/100
  • Telefoni Telia mini
  • TV paket Lagom; ca 40 kanaler, 25 playtjänster
  • Trådlös router
  • TV-box

Månadskostnaden är samma som för medlemmarna som gick med initialt; 389 kr/månad. Kostnad för hårdvara (router och TV-box) tillkommer; 2497 kr. Bindningstiden är 60 månader, räknat från avtalets ursprungsdatum 2017-05-15.

Om du önskar ansluta din fastighet till gruppavtalet, fyll i denna blankett och returnera till angiven adress senast 2018-10-25. 

Även om du har anmält till styrelsen tidigare att du vill ansluta dig till gruppavtalet ska du skicka in blanketten.

Tjänsterna kommer att finnas tillgängliga snarast efter 25 oktober, efter det att vi har överlämnat lista på tillkommande anslutningar till Telia.

Observera att det är fastighetsägaren som tecknar gruppavtalet, ej eventuell hyresgäst, då anslutningen är knuten till fastighet och ej person.

Ytterligare information om gruppavtalet och tjänster i nätet hittar du här.

Denna information har skickats per mail eller post till alla medlemmar som i dagsläget inte har anslutit sig till gruppavtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *