Påminnelse om eget arbete på tomt

Vi vill påminna om att det är oerhört viktigt att medlemmars arbete på egen tomt, dvs placering av slang, nedgrävning av slang och markeringsband samt håltagning i vägg är klart vid de tidpunkter som vi har gått ut med.

Om ert arbete inte är klart vid angivna tidpunkter, kan det orsaka stopp i arbetet för blåsarna och teknikerna vilket skapar merarbete och onödiga extrakostnader, vilket vi vill undvika.

I dagsläget är Bravidas tekniker i stort sett klara med installation av anslutningsbox i tätorten. Nu går de vidare med område landsbygd öster, sen kommer turen till landsbygd norr.

Enligt den information vi har gått ut med ett flertal gånger, måste grävning på tomt i område landsbygd öster ha gjorts klart senast 15 mars, håltagning i vägg senast 20 mars. Har ni inte gjort dessa åtaganden måste det göras nu i helgen, 25-26 mars.

Även ni i område landsbygd norr, ska nu ha grävt ner slang på egen tomt (15 mars) och håltagning i vägg ska vara klar 15 april.

Var snälla och gör era åtaganden så att det är klart vid de tider vi går ut med så att arbetet kan löpa på bra och vi slipper onödiga extrakostnader pga stopp och merarbete. Vilka datum som gäller hittar du i tidsplan områdesvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *