Bli medlem i Torestorps Fiber

Nu är det dags att bli medlem i Torestorps Fiber! Denna veckan skickas en folder med medlemsansökan till alla hushåll och företag i Torestorp inklusive Hyltenäs.

För att vi ska kunna gå vidare med arbetet och kunna göra en korrekt kostnadskalkyl och därmed presentera vad kostnaden per fastighet blir, behöver vi veta hur många som är intresserade av att ansluta sig till fibernätet. Ditt intresse visar du genom att bli medlem i Torestorps Fiber Ekonomisk Förening. Detta kostar 200 kr; 100 kr i medlemsavgift och 100 kr i insats.

Den som undrar mer om kostnaderna som är förknippade med fibernätsanslutningen, hittar mer information här på hemsidan. Vi har gjort en sammanställning över de olika kostnaderna och en uppskattning av beloppen i den mån det är möjligt i det här skedet. Här hittar du denna redogörelse.

Din medlemsansökan lämnar du till någon av oss i styrelsen, se här vilka vi är, eller skickar till Torestorps Fiber, Anna Frid, Skolbacken 6, 511 93 Torestorp. Senast den 13 december 2013 vill vi ha din ansökan. Du som redan har lämnat din medlemsansökan, behöver naturligtvis inte göra det igen.

Välkommen med din medlemsansökan!

/Styrelsen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *