Grävningen är igång och dags att gräva på egen tomt

Nu i veckan påbörjades grävningen i Torestorps samhälle. Samhället kommer att grävas först, därefter blir det området österut.

2016-08-23_gravning

Därmed är det även dags för grävning på egen tomt, beroende på vilket området du bor i. Det finns nu utförliga instruktioner på hur den egna grävningen ska gå till samt tidsplan med datum att rätta sig efter beroende på var man bor. Informationen hittar du i menyn ”Instruktioner för grävning på egen tomt” eller så klickar du helt enkelt här.

Information om grävning på egen tomt mailades den 25:e och 26:e augusti till alla medlemmar som har uppgett sin mailadress till oss. Tyvärr saknar vi e-post adress till en del medlemmar, vissa går inte heller fram pga att medlemmen t ex har uppgett en jobbadress som inte längre är aktuell. Vi försöker få fram rätt adresser, men det besparar oss en hel del arbete om alla tänker på att uppdatera oss om förändringar. Har du inte fått mail från styrelsen@torestorpsfiber.se de senaste dagarna, maila din e-post adress till jan-ola@torestorpsfiber.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *