Kontrollera att din fastighet är korrekt positionerad på kartan

Kewab, som genomför fibernätsutbyggnaden i Torestorp, är nu i full gång med projekteringsarbetet, då fibernätets slutgiltiga sträckning och anslutningspunkter bestäms. Därför är det mycket viktigt att alla fastigheter som ska anslutas finns med på vårt kartunderlag och är korrekt positionerade.

Vi ber er därför kontrollera att fastigheten du har skickat in anslutningsavtal för, är korrekt positionerad på kartan. Upptäcker du någon felaktighet, meddela detta omgående till Jan-Ola Nolin, jan-ola@torestorpsfiber.se, tel 0709-10 63 08.

Kartan är publicerad här på hemsidan under menyn ”Karta över anslutna fastigheter”. För att säkerställa att ingen ska ha tekniska problem med att öppna kartan, har vi publicerat den i tre olika versioner. Fastighetsmarkeringarna är samma i alla versioner, så du behöver alltså endast kontrollera en version av kartan. Zooma in på kartan, leta upp din fastighet och klicka på markeringen för att se fastighetsbeteckningen.

Vi ber er kontrollera detta snarast möjligt. Se gärna även över om dina grannars fastigheter är markerade på kartan. Är de inte det, är det bra om du kontaktar dem och säkerställer att det är korrekt att de inte ska ansluta sin fastighet. Har de missat att ansluta sig, ska de omgående kontakta Jan-Ola Nolin som är medlemsansvarig, kontaktuppgifter se ovan.

Denna information har mailats till alla medlemmar som har uppgett e-post adress. Får du inte några mail från Torestorps Fibers styrelse, meddela jan-ola@torestorpsfiber.se så att vi kan lägga till din adress för kommande utskick.

3 tankar kring ”Kontrollera att din fastighet är korrekt positionerad på kartan

  1. Lena och Stig Lantz

   Sund Mäfil 10, 51192 Örby/ Hulu 1:7 är rätt positionerad på kartan.
   Lena och Stig Lantz

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *