Tjänster i nätet och medlemsmöte

Nu har vi kommit så långt att vi kan börja se vilka tjänster vi kommer att ha åtkomst till via vårt fibernät.

Som vi har informerat om tidigare, är Zitius vår kommunikationsoperatör. Zitius har ett brett utbud av tjänsteleverantörer kopplade till sig, vilket ger goda förutsättningar för att alla medlemmars skilda behov av tjänster i nätet ska kunna uppfyllas. Medlemmar kan välja tjänster fritt ur det öppna nätet, eller välja att teckna sig för gruppanslutningsavtal, vilket ger ett mycket förmånligt pris på de samlade tjänsterna bredband, tv och telefoni. Styrelsen har valt att teckna gruppavtal med Telia, som vi ser som det mest fördelaktiga alternativet bland de olika tjänsteleverantörernas gruppanslutningsavtal.

Vi kommer att arrangera ett medlemsmöte den 23 januari, kl 19.00 i Torestorps bygdegård. Då medverkar samtliga entreprenörer och partners och det kommer att bli en informationsspäckad kväll, så boka in den kvällen i kalendern redan nu! Vi kommer att informera om allt som är värt att veta beträffande byggnation av nätet, tidsplan, arbete som åligger medlemmen, Zitius roll, tjänsteleverantörernas roll, utbud i nätet, hur det fungerar att teckna sig för tjänster i nätet och mycket mer…

qmarketVill du redan nu se vilket utbud som kommer att finnas i nätet, hittar du tjänsteutbudet i det öppna nätet på Zitius marknadsportal Qmarket här.
Observera att det går ännu inte att skriva in den egna adressen i adressfältet, utan du får navigera dig runt via menyn i det gröna fältet.

telia
Information om innehåll i Telias gruppanslutningsavtal för Torestorps Fibers medlemmar samt en del av Telias övriga tjänster, hittar du här.

Glöm inte att reservera den 23 januari i kalendern!
Inbjudan med mer information kommer att skickas till alla medlemmar.

En tanke kring ”Tjänster i nätet och medlemsmöte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *