Du som inte redan är medlem, nu är det hög tid!

Har du tidigare tvekat eller om det bara inte har blivit av att skicka in medlemsansökan till Torestorps Fiber, nu är det hög tid!

Anmälningsblankett finns under rubriken ”Bli medlem” i menyn, eller klickar du bara här.

Ny kostnadsberäkning

Vi har nu kunnat göra en något mer detaljerad kostnadsberäkning, då vi nu har ett faktiskt medlemsunderlag att utgå från. Kostnadsnivån för insatsen baserat på medlemsunderlaget vi hade vid jul är beräknat till 19 000 kr per fastighet. Styrelsens målsättning är att till den 31 mars komma upp i 450 medlemmar, motsvarande ca 70% av fastigheterna, vilket skulle sänka insatsen per fastighet ytterligare och enligt beräkningar landa på ca 15 000 kr.

Dags att fatta avgörande beslut!

Den 9 april är det kombinerat årsmöte och stormöte i bygdegården. Då kommer Torestorps Fibers styrelse att informera om projektet och vi kommer gemensamt att fatta beslut om fibernätsutbyggnaden ska genomföras.

Förutsatt att stämman beslutar att genomföra fibernätsutbyggnaden, blir nästa steg att ta in anbud för projektering. Anbudsförfarandet avser vi att påbörja snarast efter årsmötet.

Alltså är det jätteviktigt att vi har ett relevant medlemsunderlag vid årsmötet, så glöm inte bort att skicka in er medlemsansökan nu och absolut senast den 31 mars!

I dagens Markblad kan man läsa om fiber i Mark, här kan du läsa artikeln.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *