Viktigt att anmäla medlemskap till Torestorps Fiber nu

Vad har hänt under sommaren i fiberprojektet kanske en och annan undrar? Det är en hel del faktiskt. Utförligare info kommer att publiceras på hemsidan inom kort. Det som är viktigt just nu, är att ni som fortfarande inte har anmält er som medlemmar i Torestorps Fiber gör det omgående, om ni så bara har minimalt intresse av en fibernätsutbyggnad. Varför? Jo så här ligger det till:

Den tredje september öppnar länsstyrelsen upp för bidragsansökningar för fibernätsutbyggnad. Enligt info från länsstyrelsen kommer fiberföreningar som har ett högt antal medlemmar i förhållande till invånarantalet, att gynnas fördelaktigt i bidragsansökan. Därför är det jätteviktigt att vi har så högt medlemsantal som möjligt!

Av fastigheterna på landsbygden i Torestorp (dvs de som utgör den bidragsberättigade delen i projektet) har 235 fastigheter anmälts, vilket motsvarar 51% av totala antalet fastigheter på landsbygden. Om ytterligare några anmäler sig som medlemmar i Torestorps Fiber, kan det alltså påverka utgången i en positiv riktning.

Så alla som har minsta lilla intresse av att ev ansluta sig till fibernätet, anmäl er nu! Du som redan är medlem, prata med grannar och vänner som ännu inte är medlemmar. Medlemskap innebär inte att man måste teckna anslutningsavtal, det visar bara på ett intresse för fibernätsutbyggnaden.  För info om hur man blir medlem och vad som gäller, se ovan i menyn ”Bli medlem” eller klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *