Anmäl din fastighet till fibernätet senast 30 november!

Styrelsen är nu klar med utvärderingsarbetet av de inkomna anbuden på totalentreprenad för fibernätsutbyggnaden. Direkt efter ett positivt besked på vår bidragsansökan hos länsstyrelsen, kan projektören påbörja projekteringsarbetet, därefter är vi redo för grävstart.

Länsstyrelsen har skjutit fram datumet för beslut ytterligare något och kommer att lämna besked om bidrag i slutet av november. Det innebär att alla som avser att ansluta sig till fibernätet, måste ha skickat in medlemsansökan och anslutningsavtal samt betalat in erforderliga avgifter senast den sista november. Detta för att en korrekt projektering ska kunna göras, vilken är en viktigt grund för hela grävprocessen. Efter den sista november kan vi inte garantera att man kan ansluta sig till ordinarie kostnad.

All information och blanketter gällande anslutning, finns under rubriken ”Teckna medlemskap och anslut din fastighet”.

Ta gärna en titt på medlemskartan. Kontrollera att din fastighet finns med om du är medlem, om du upptäcker att något felar, ta kontakt med styrelsen (Jan-Ola Nolin ansvarar för medlemsregistret). Och upptäcker du att du har grannar eller bekanta som ännu inte är med, ta gärna kontakt och mana på dem att ansluta sig!

Våra områdesombud kommer i mesta möjliga mån kontakta dem som ännu inte är medlemmar. Men vänta inte till sista stund med att anmäla dig och din fastighet, skicka in din ansökan idag!

När tilldelningsbeslut på upphandlingen har offentliggjorts, kommer vi att informera om vem som blev vinnande anbudsgivare här på hemsidan.

Torestorps Fibers styrelse
/Gunilla Esbjörnsson
ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *